16. okt 2019

Åbningsmatch 60+

Åbningsmatch 60+

Torsdag  d. 10. oktober afviklede BTK Grenå's 60+ afdeling Åbningsmatch i Grenå Idrætscenters multisal. Trods en del afbud stillede hele 11 glade og forventningsfulde bordtennisekvilibrister til start.

Bordtennisturneringen blev afviklet efter cupsystemet , hvor vinderne i indledende runde gik videre i A-slutspil og taberne overførtes til B-slutspil.

Efter mange spændende kampe endte det med at finalen i B-slutspillet vandtes af Lars Hjøllund med Jørgen Olesen i taberens rolle. Finalen i A-rækken blev en kamp mellem Per Jørgensen og Poul Elsborg, med sidstnævnte som vinder. Turneringen blev afsluttet med præmieoverrækkelse.

BTK Grenås 60+ afdeling er kommet rigtig fint i gang med den nye sæson, - der er blevet trænet flittigt lige siden d. 12. august og på nuværende tidspunkt er der allerede indskrevet hele seks nye medlemmer så medlemslisten nu tæller 24 veteraner.

Som noget nyt har fire spillere fra afdelingens "Styg"-fraktion , - Torben Bach Sørensen,Per Jørgensen,Lars Hjøllund,Poul Elsborg og en talentfuld "ungdomsspiller" ( Jens Chr. Andersen), - tilmeldt et serie 5 hold i vinterturneringen. Første holdkamp spilles på hjemmebane 24. oktober mod Purhus.

Klubben er i oktober måned også repræsenteret ved et doublestævne i Auning og et senior/veteranstævne i Hadbjerg.

Har du tid til overs og kunne du tænke dig at blive en del af et fantastisk sammenhold med masser af sved og grin, så kig forbi og se om ikke bordtennis er noget for dig, - der trænes både mandage, torsdage og lørdage. Klik ind på BTK Grenå's hjemmeside og se træningstiderne der.