Alle BTK nyheder

30. dec

Efterår 2020

Efter nedlukningen af sportsverdenen i foråret er BTK Grenå vendt tilbage her i efteråret med en voldsom sult efter komme tilbage til bordtennisbordene.

Læs mere

06. dec

Serie 1 rykker op!

Efter et fint efterår er førsteholdet i serie 1 klar til Jyllandsserien efter jul. Kernen på holdet har været Frank , Leo, Morten. Noah, Henrik, og Emil har også bidraget.

Læs mere

02. dec

Oprykning til serie 3

Med sejren i aftes over ÅBV fra Århus har serie 3 holdet sikret BTK Grenå den fjerde oprykning her i efteråret og spiller efter jul i serie 2. Tillykke til alle på holdet, - der har gjort brug af Nichlas, Mikael, Alex, Tommy, Lasse, Per og Daniel.

Læs mere

02. dec

Stor aften for BTK Grenå

Med en sejr på 7-3 over TST her i aften har BTK Grenås andethold i serie 2 kvalificeret sig til serie 1 efter jul, - på trods af der stadig mangler to kampe før turneringen er færdigspillet.

Læs mere

30. nov

Grenå Stævnet 2020

Søndag d. 22. november blev det traditionsrige stævne Grenå Cup, - tidligere kendt som AAT Cup, afviklet i Grenå Idrætscenter i en noget barberet udgave. Coronarestriktionerne gjorde at man var nødt til at udelade alle seniorrækker og kun lave et stævne for spillere op til 21 år.

Læs mere

30. nov

Første oprykning i hus

Serie 5(4) har med to spillerunder tilbage allerede sikret sig oprykning til serie 4.

Læs mere

16. nov

Program til Grenå Stævnet 2020

Herunder kan programmet til Grenå Stævnet 2020 ses

Læs mere

27. okt

Klubmesterskaber 2020

Lørdag lykkedes det for den lokale bordtennisklub BTK Grenå at få afviklet de fra foråret aflyste klubmesterskaber for sæsonen 2019/20. I Grenå Idrætscenters opvisningshal blev der spillet på 12 borde i fire rækker med i alt 24 aktive deltagere. Der blev spillet i fire rækker , - A og B i såvel ungdom som senior, 40 kampe skulle afvikles i løbet af eftermiddagen inden mestrene var fundet.

Læs mere

10. okt

Frode og alle de andre rødder klar til lørdagstræningen

Billede fra lørdagstræningen

Læs mere

30. sep

Motionsdamerne er kommet godt i gang!

Læs mere

15. jul

Generalforsamling samt sæsonstart

Læs mere

17. maj

Fremgang i BTK Grenå

BTK Grenå’s seniorafdeling kan se tilbage på en fremragende forårssæson hvor fire ud af klubbens fem turneringshold satte sig på oprykningsgivende placeringer. Det nyoprykkede serie 2 mandskab sluttede som sikker etter i puljen via et enkelt nederlag og resten sejre og er dermed klar til serie 1 i kommende sæson. Holdet blev i løbet af vinteren forstærket af Henrik Ragner Sørensen,Frank Jensen og Leo Vedersø, - derudover var Emil Nielsen og Noah Langenkamp med til at sikre oprykningen. Se vedhæftede billede.

Læs mere

27. jan

Jyske Mesterskaber.

Lørdag d. 11. og søndag d. 12. januar deltog BTK Grenå med seks deltagere i de jyske mesterskaber for ungdom og senior. Mesterskaberne blev afviklet i Tilsthallen og BTK Grenå høstede seks fine medaljer.

Læs mere

27. jan

Top 8 stævne i Grenå.

Søndag d. 26. januar afvikledes i Grenå Idrætscenter Top 8 stævnet for ungdom, hvor Jyllands bedste ungdomsspillere mødtes.

Læs mere

27. jan

Torsdag d. 23. januar blev der i 60+ regi afviklet singleturneringen ”Januar knock Out”. Efter første runde skiltes fårene fra bukkene og vinderne gik i A-slutspil, medens taberne gik i B- slutspil.

Læs mere

13. jan

Seniortour 5/1 - 2020

Søndag d. 5. januar blev der afviklet et bordtennisstævne med DGI som arrangør med assistance fra BTK Grenå. Der var 48 deltagere fordelt på klubberne BTK Grenå, Purhus, Randers, Auning, HØST, Ry, Sisu/MBK, Galten og Auning. Flest deltagere var der fra BTK Grenå, der stillede med hele 21 mand.

Læs mere

21. dec

60+ holder juleafslutning.

Torsdag d. 19. december blev der afholdt juleafslutning med efterfølgende julefrokost i BTK Grenå's 60+ afdeling.

Læs mere

11. dec

Milde vinde blæser i dette efterår ind over BTK Grenås senior/60+ afdeling.

Milde vinde blæser i dette efterår ind over BTK Grenås senior/60+ afdeling. Efter nogle sløje år har seniorafdelingen kunnet glæde sig over tilgang fra en halv snes nye medlemmer, - spændende fra rene motionister til de gamle førsteholdsspillere Lasse Ravnsbak Jensen og Per Hovgård.

Læs mere

05. dec

AAT Cup 2019

Søndag d. 17. november løb det traditionsrige stævne AAT Cup af stablen i Grenå Idrætscenter. Deltagerantallet var det største i nyere tid med hele 145 deltagere fordelt på klubber, der geografisk strakte sig fra Svenstrup i nord til Varde i vest og Åbenrå i syd.

Læs mere

05. dec

60+ Til AAT Cup

60+ til ATT-Cup. BTK Grenå's tres+ afdeling deltog med tre par i doublerækken. Placeringsrækkefølgen blev:

Læs mere

14. nov

Doubledysten.

I tres+ afdelingen afvikles en gang om måneden et storslået arrangement hvor det går ud på at uddele klø :O) I oktober spilledes der en singleturnering, medens der i dag 14. november blev afviklet en doubleturnering.

Læs mere

06. nov

BTK Grenå til Nørreåstævne

I weekenden 2.-3. november deltog BTK Grenå med fem ungdomsspillere i det store stævne Nørreå Cup afviklet i Bjerringbro.

Læs mere

06. nov

60+ i arbejdstøjet

Ved lørdagstræningen 2. nov. havde formand Per allieret sig med flere fra 60+ afdelingen og dekreteret rengøring af samtlige borde hjemmehørende i Multisalen

Læs mere

16. okt

Åbningsmatch 60+

Torsdag d. 10. oktober afviklede BTK Grenå's 60+ afdeling Åbningsmatch i Grenå Idrætscenters multisal. Trods en del afbud stillede hele 11 glade og forventningsfulde bordtennisekvilibrister til start.

Læs mere

01. jul

Sæsonstart d. 12 August 2019

Sæsonstart d. 12 August 2019 Se de nye træningstider på hjemmesiden

Læs mere

25. maj

Ekstra Generalforsamling

BTK Grenaa afholder ekstra generalforsamling

Læs mere

07. apr

Veteranmesterskaber afviklet i BTK Grenå

I efteråret 2017 hoppede BTK Grenå med på en landsdækkende kampagne fra DGI der skulle få en masse atleter i den modne alder , - +60)...

Læs mere

07. apr

Bordtennismestrene fundet i BTK Grenå

Lørdag d. 6. april blev Grenå Idrætscenters opvisningshal indtaget af spændte og forventningsfulde bordtennisspillere i alle aldre...

Læs mere

14. aug

Nyt logo og hjemmeside

Læs mere om vores nye BTK look.

Læs mere

21. okt

AAT CUP 2018 - Søndag d. 18 November

Søndag d. 18 november bliver der i Grenå idrætscenter afholdt det store bordtennisstævne AAT Cup.

Læs mere