Oktober 23

Nyhedsbrev oktober 23.

 

Endelig har efteråret meldt sin ankomst og vi kan glæde os til mange hyggelige timer sammen omkring bordene i Grenå Idrætscenter.

 

Sæt straks X i kalenderen ved lørdag d. 2. december  hvor klubben, på tværs af alle de ”voksne” afdelinger, afholder julefrokost. Programmet for dagen bliver doubleturnering kl. 10-12:30 efterfulgt af en lækker julemenu kl. 13 i et velegnet lokale i GIC.

Indbydelse udsendes når vi nærmer os denne store begivenhed.

 

Damemotionsafdelingen starter sæsonen op tirsdag d. 24. oktober. Der har været nogen usikkerhed omkring hvilken dag træningstiden har skullet ligge, men det bliver tirsdage kl. 18:30-20 i Multisalen. I skrivende stund har 7 damemotionister givet håndslag på at de nu er klar til at starte op. Gerda,Jannie,Lis,Mariann og Maria er gamle kendinge, medens Gitte og Heidi er nye.

 

Tres+ afdelingen kører ufortrødent videre i sædvanlig gode gænge med træning mandag og torsdag formiddage i Multien. I øjeblikket ligger fremmødet på omkring 20 pr. træningspas. Efter Åbent Hus arrangementet har vi fået tilgang af hele 6 nye damer.Afdelingen deltager i den nye holdturnering for 60+ med et enkelt hold i B-rækken (P1,P2 og 2xKim).

 

Seniorafdelingen deltager med 3 hold i vinterens holdturnering. Serie 2 består i øjeblikket af Henrik, Leo, Simon og Nichlas. Andetholder spiller med i serie 3 (Janus,Nils, Kim E.,Tommy og Mikael). Et enkelt hold har vi også med i serie 5 bestående af Jens Chr.,Michael the Beast, Kim N.,P1 og P2.

Jeg vedhæfter lige en oversigt over holdenes hjemmekampe.

 

Her i efteråret afvikles der stævner vi plejer at deltage i:

  1. oktober ”HØST”
  2. nov. Grenå
  3. nov. ”RY”

Invitationerne til disse stævner kan ses på Bordtennisportalen under ”Stævnetilmelding”.

 

Vores eget stævne 19. nov. ”Sparekassen Djursland Cup” er nu skruet således sammen at der spilles double om formiddagen og singler om eftermiddagen. Som udgangspunkt bør det være et ”must” at vore egne medlemmer stiller op 19. nov, - så frem med kalenderen.

                                                                                                                   Går du med tanker om at anskaffe dig et nyt bat, så anbefaler vi at tage til Århus og besøge ”Bordtennisxperten”. Her vil du få professionel hjælp til at vælge det rigtige bat.

 

Bordtennis Danmark har lavet en artikel om vores klub og lagt den ind på deres hjemmeside. Vejledning til at finde artiklen:

  • Gå ind på Bordtennis Danmarks hjemmeside
  • Klik på de tre vandrette – i øverste højre hjørne af skærmen
  • Under ”spillere” vælg ”Veteran og 60+”
  • Vælg ”Læs mere” under Bat 60+
  • Under ”Nyheder” vælg ”se alle nyheder” og du vil finde artiklen om BTK Grenå ved 19. september.

 

Der er udsendt kontingentopkrævning til senior og 60+, - sidste rettige indbetaling var 5. oktober.

 

God sæson til alle.

Poul

 

 

Alle BTK nyheder

30. maj

Ved sæsonafslutningen 24

Sæson 24

Læs mere

08. apr

Klubmestre 23/24

Søndag d. 7. april var der klubmesterskab i BTK Grenaa

Læs mere

14. feb

Damemotion

Vores friske motionsdamer træner tirsdage kl 18.30-20 i Multisalen

Læs mere

29. nov

Billeder fra Sparekassen Djursland Cup

Læs mere

29. dec

Sparekassen Djursland Cup 23

Læs mere

13. dec

Julefrokost 23

Stort klubarrangement afviklet med succes

Læs mere

05. jun

Slut Sæson 2023

Der har den sidste måned været stor travlhed i BTK Grenå, hvor klubben har afviklet generalforsamling, 2 gange doublemesterskaber og deltaget i Jyske mesterskaber for hold.

Læs mere

09. okt

Nyhedsbrev okt 23

Nyhedsbrev okt 23

Læs mere

30. mar

Klubmesterskaber 2023

Lørdag d. 25. marts havde BTK Grenå programsat årets klubmesterskaber i Grenå Idrætscenter, hvor der blev spillet fra kl 10 til ca 13. De tilmeldte, - ialt i omegnen af tredive stk, dystede i kategorierne Senior A, Senior B, Herremotion, Damemotion og ungdom.

Læs mere

06. jan

Efteråret 2022

Søndag d. 20. november lagde Grenå Idrætscenter halgulv til BTK Grenås årlige bordtennisstævne for både ungdom og senior.

Læs mere

18. nov

Program til Sparekassen Djursland Cup

Læs mere

06. okt

Opstart vintersæson 22-23.

Lørdag d. 24. september kickstartede BTK Grenå den forestående vintersæson med et internt doublestævne i Grenå Idrætscenter. På tværs af afdelingerne for ungdom,senior og 60+ mødtes man til hyggeligt doublesamvær.

Læs mere

27. maj

BTK Grenå sæson 2021-2022.

Et tilbageblik på den afsluttede vintersæson, hvor coronaen kun momentvis voldte problemer, fremkalder masser af positive oplevelser for bordtennissporten i Grenå.

Læs mere

16. dec

Julesjov i 60+

Torsdag d. 16. december var der inviteret til julesjov i BTK Grenå’s 60+ afdeling. Der var lagt op til en doubleturnering og seksten friske motionister havde tilmeldt sig .

Læs mere

11. dec

Doubletræning i BTK Grenå

Med baggrund i Jyllandsseriens stime af nederlag i doublerne,- havde man i BTK Grenå indkaldt til munter træning i denne vanskelige disciplin. Der var hyret tre eksperter fra 60+ afdelingen og Lars fra Rønde. Disse fire øsede af deres erfaring og træningen blev afsluttet med en lille doubleturnering, hvor Frank/KP løb med præmierne i ungdomsrækken, mens Poul H. og Leif var bedst kørende i voksenrækken

Læs mere

29. nov

Damemotion - kanonstart

Tirsdag aften fik vi sparket gang i vores damemotionafdeling. Det var en rigtig god start hvor vi var vidne til en masse god bordtennis og en masse sjov og grin.

Læs mere

29. nov

Klubmesterskaber 2021

Søndag d. 31. oktober afviklede BTK Grenå klubmesterskaberne for seniorer. Mestrene skulle oprindelig være fundet i foråret, men coronanedlukningerne forhindrede dette.

Læs mere

27. sep

Jyllandsseriebordtennis i BTK Grenå

Efter at have vundet serie 1, er BTK Grenaa for første gang i mange år repræsenteret i Jyllandsserien. Kom og se deres første kamp, lørdag 2. oktober kl. 12.00 i Grenå Idrætscenter.

Læs mere

11. aug

Indkaldelse til generalforsamling

Vedhæftet er indkaldelsen til generalforsamlingen d. 18. august 2021

Læs mere

30. dec

Efterår 2020

Efter nedlukningen af sportsverdenen i foråret er BTK Grenå vendt tilbage her i efteråret med en voldsom sult efter komme tilbage til bordtennisbordene.

Læs mere

06. dec

Serie 1 rykker op!

Efter et fint efterår er førsteholdet i serie 1 klar til Jyllandsserien efter jul. Kernen på holdet har været Frank , Leo, Morten. Noah, Henrik, og Emil har også bidraget.

Læs mere

02. dec

Oprykning til serie 3

Med sejren i aftes over ÅBV fra Århus har serie 3 holdet sikret BTK Grenå den fjerde oprykning her i efteråret og spiller efter jul i serie 2. Tillykke til alle på holdet, - der har gjort brug af Nichlas, Mikael, Alex, Tommy, Lasse, Per og Daniel.

Læs mere

02. dec

Stor aften for BTK Grenå

Med en sejr på 7-3 over TST her i aften har BTK Grenås andethold i serie 2 kvalificeret sig til serie 1 efter jul, - på trods af der stadig mangler to kampe før turneringen er færdigspillet.

Læs mere

30. nov

Grenå Stævnet 2020

Søndag d. 22. november blev det traditionsrige stævne Grenå Cup, - tidligere kendt som AAT Cup, afviklet i Grenå Idrætscenter i en noget barberet udgave. Coronarestriktionerne gjorde at man var nødt til at udelade alle seniorrækker og kun lave et stævne for spillere op til 21 år.

Læs mere

30. nov

Første oprykning i hus

Serie 5(4) har med to spillerunder tilbage allerede sikret sig oprykning til serie 4.

Læs mere

16. nov

Program til Grenå Stævnet 2020

Herunder kan programmet til Grenå Stævnet 2020 ses

Læs mere

27. okt

Klubmesterskaber 2020

Lørdag lykkedes det for den lokale bordtennisklub BTK Grenå at få afviklet de fra foråret aflyste klubmesterskaber for sæsonen 2019/20. I Grenå Idrætscenters opvisningshal blev der spillet på 12 borde i fire rækker med i alt 24 aktive deltagere. Der blev spillet i fire rækker , - A og B i såvel ungdom som senior, 40 kampe skulle afvikles i løbet af eftermiddagen inden mestrene var fundet.

Læs mere

10. okt

Frode og alle de andre rødder klar til lørdagstræningen

Billede fra lørdagstræningen

Læs mere

30. sep

Motionsdamerne er kommet godt i gang!

Læs mere

15. jul

Generalforsamling samt sæsonstart

Læs mere

17. maj

Fremgang i BTK Grenå

BTK Grenå’s seniorafdeling kan se tilbage på en fremragende forårssæson hvor fire ud af klubbens fem turneringshold satte sig på oprykningsgivende placeringer. Det nyoprykkede serie 2 mandskab sluttede som sikker etter i puljen via et enkelt nederlag og resten sejre og er dermed klar til serie 1 i kommende sæson. Holdet blev i løbet af vinteren forstærket af Henrik Ragner Sørensen,Frank Jensen og Leo Vedersø, - derudover var Emil Nielsen og Noah Langenkamp med til at sikre oprykningen. Se vedhæftede billede.

Læs mere

27. jan

Jyske Mesterskaber.

Lørdag d. 11. og søndag d. 12. januar deltog BTK Grenå med seks deltagere i de jyske mesterskaber for ungdom og senior. Mesterskaberne blev afviklet i Tilsthallen og BTK Grenå høstede seks fine medaljer.

Læs mere

27. jan

Top 8 stævne i Grenå.

Søndag d. 26. januar afvikledes i Grenå Idrætscenter Top 8 stævnet for ungdom, hvor Jyllands bedste ungdomsspillere mødtes.

Læs mere

27. jan

Torsdag d. 23. januar blev der i 60+ regi afviklet singleturneringen ”Januar knock Out”. Efter første runde skiltes fårene fra bukkene og vinderne gik i A-slutspil, medens taberne gik i B- slutspil.

Læs mere

13. jan

Seniortour 5/1 - 2020

Søndag d. 5. januar blev der afviklet et bordtennisstævne med DGI som arrangør med assistance fra BTK Grenå. Der var 48 deltagere fordelt på klubberne BTK Grenå, Purhus, Randers, Auning, HØST, Ry, Sisu/MBK, Galten og Auning. Flest deltagere var der fra BTK Grenå, der stillede med hele 21 mand.

Læs mere

21. dec

60+ holder juleafslutning.

Torsdag d. 19. december blev der afholdt juleafslutning med efterfølgende julefrokost i BTK Grenå's 60+ afdeling.

Læs mere

11. dec

Milde vinde blæser i dette efterår ind over BTK Grenås senior/60+ afdeling.

Milde vinde blæser i dette efterår ind over BTK Grenås senior/60+ afdeling. Efter nogle sløje år har seniorafdelingen kunnet glæde sig over tilgang fra en halv snes nye medlemmer, - spændende fra rene motionister til de gamle førsteholdsspillere Lasse Ravnsbak Jensen og Per Hovgård.

Læs mere

05. dec

AAT Cup 2019

Søndag d. 17. november løb det traditionsrige stævne AAT Cup af stablen i Grenå Idrætscenter. Deltagerantallet var det største i nyere tid med hele 145 deltagere fordelt på klubber, der geografisk strakte sig fra Svenstrup i nord til Varde i vest og Åbenrå i syd.

Læs mere

05. dec

60+ Til AAT Cup

60+ til ATT-Cup. BTK Grenå's tres+ afdeling deltog med tre par i doublerækken. Placeringsrækkefølgen blev:

Læs mere

14. nov

Doubledysten.

I tres+ afdelingen afvikles en gang om måneden et storslået arrangement hvor det går ud på at uddele klø :O) I oktober spilledes der en singleturnering, medens der i dag 14. november blev afviklet en doubleturnering.

Læs mere

06. nov

BTK Grenå til Nørreåstævne

I weekenden 2.-3. november deltog BTK Grenå med fem ungdomsspillere i det store stævne Nørreå Cup afviklet i Bjerringbro.

Læs mere

06. nov

60+ i arbejdstøjet

Ved lørdagstræningen 2. nov. havde formand Per allieret sig med flere fra 60+ afdelingen og dekreteret rengøring af samtlige borde hjemmehørende i Multisalen

Læs mere

16. okt

Åbningsmatch 60+

Torsdag d. 10. oktober afviklede BTK Grenå's 60+ afdeling Åbningsmatch i Grenå Idrætscenters multisal. Trods en del afbud stillede hele 11 glade og forventningsfulde bordtennisekvilibrister til start.

Læs mere

25. maj

Ekstra Generalforsamling

BTK Grenaa afholder ekstra generalforsamling

Læs mere

07. apr

Veteranmesterskaber afviklet i BTK Grenå

I efteråret 2017 hoppede BTK Grenå med på en landsdækkende kampagne fra DGI der skulle få en masse atleter i den modne alder , - +60)...

Læs mere

07. apr

Bordtennismestrene fundet i BTK Grenå

Lørdag d. 6. april blev Grenå Idrætscenters opvisningshal indtaget af spændte og forventningsfulde bordtennisspillere i alle aldre...

Læs mere

14. aug

Nyt logo og hjemmeside

Læs mere om vores nye BTK look.

Læs mere

21. okt

AAT CUP 2018 - Søndag d. 18 November

Søndag d. 18 november bliver der i Grenå idrætscenter afholdt det store bordtennisstævne AAT Cup.

Læs mere