30. maj 2024

Ved sæsonafslutningen 24

Slut forår 24

Slut forår 2024.

Som alle ved, er december for nisserne den travleste måned, men sådan forholder det sig ikke for medlemmerne af den lokale bordtennisklub BTK Grenå, for dem har april været den absolut travleste og mest spændende måned.

 

Den travle tid startede med klubmesterskaberne i single, der blev afviklet søndag d. 7. april i GIC’s opvisningshal, hvor rekordmange, - 32 , havde tilmeldt sig i de forskellige rækker for senior og 60+ spillere.

Efter mange udmarvende og til tider dramatiske kampe blev klubmestrene fundet i disse rækker:

Senior A: Frank Jensen foran Leo Vedersø

Senior B: Kim E. Hansen med Poul Hansen som toer.

Senior C: Frank Sørensen foran John Hougaard

60+ A-rækken: Jørgen Lolle med Peter Hilmer som toer

60+ B-rækken: Marianne Sander foran Preben Jørgensen

60+ ”nystarter”: Christian Hansen foran Rigmor Kristensen

 

Næste kapitel i aprils strabadser var så deltagelse i ”De jyske Holdmesterskaber” afviklet søndag d. 14. april i Hørning Idrætscenter. Til deltagelse heri havde tre BTK Grenå-hold , via deres førstepladser i forårets holdturneringspuljer, kvalificeret sig, - nemlig klubbens førstehold i serie 1, - klubbens andethold i serie 3 og klubbens fjerdehold i serie 5.

Stævnet blev afviklet med både kvartfinaler, semifinaler og finaler.

Den lokale klubs tre deltagerhold gjorde rent bord og  kom alle, -  helt eventyrligt, hjem som jyske mestre.

Serie 1, - med Frank Jensen, Henrik Ragner Sørensen, Leo Vedersø og Simon Tenzone på holdkortet, slog Vojens i finalen relativt sikkert med  6-2.

Serie 3 havde SKF fra midtjylland som finalemodstander og vandt ligeledes med 6-2. Dette hold stillede til start med Mikael Pedersen, Tommy Andersen, Nichlas Bruun, Nils Brøndsted og Kim E. Hansen. Holdet forsvarede dermed mesterskabet fra 2023.

Serie 5 blev ligeledes jyske mestre, - dog på en kedelig baggrund, da finalemodstanderen fra Sønderjylland, -  Skanderup, - så sig nødsaget til at trække sig inden finalen. Til dette hold blev guldmedaljerne uddelt til Jens Chr. Andersen, Michael Christiansen, Janus Hutters og Poul Elsborg.

 

Tredje kapitel i den begivenhedsrige april blev skrevet torsdag aften d. 18. april, hvor klubben havde indkaldt til den årlige generalforsamling. Den siddende bestyrelse kunne glæde sig over et fint fremmøde og den positive stemning, der herskede under arrangementet.

En af de interessanteste oplysninger, der kom frem på aftenen, var at et udvalg for tiden arbejder på højtryk med at ansætte en professionel træner udefra til at udvikle klubbens turneringsspillere. Det har man ikke tidliger haft i BTK Grenå-regi.

Efter et fredsvalg fik den nye bestyrelse denne sammensætning: Henrik Ragner Sørensen, Jens Chr. Andersen, Janus Hutters, Mikael Pedersen og Poul Elsborg. Sidstnævnte erstatter Vickie Autzen, der ikke ønskede genvalg. John Hougaard glider ind som ny suppleant til bestyrelsen. Der var genvalg til Kim E. Hansen som regnskabsrevisor.

 

Fjerde og sidste kapitel i april måneds strabadser udspilledes så onsdag aften d. 24. , hvor klubmestrene i doublespil skulle findes.

Også her var interessen for at deltage stor, - idet 12 doubler havde tilmeldt sig arrangementet.

Efter mange supertætte kampe, -  med afgørelser i femte sæt kunne disse mestre kåres:

Senior A: Henrik Ragner Sørensen/Michael Christiansen med finalesejr over Nichlas Bruun/Tommy Andersen

Senior B: Janus Hutters/Hemming Ovesen foran Kim Nielsen/Poul Hansen

Tres+: Leif og Marianne Sander , - toer blev her Jan Nielsen/Poul Erik Nielsen.

 

På doubleaftenen blev det afsløret, hvem der havde vundet Nytårsquizzen, - en tipskonkurrence, der indeholdt 13 spørgsmål omhandlende seniorholdenes præstationer hen over  foråret.

Poul Hansen var den dygtigste/heldigste i tipseriet og svarede, som den eneste, rigtigt på 10 ud af de 13 spørgsmål. Præmien for dette var en flaske champagne og et gavekort til ”Steakhouse Huset”.

 

Konkurrenceaktiviteterne er slut for denne sæson, men træningen fortsætter ufortrødent her i maj måned, hvor to af klubbens spillere, Frank Jensen og Nichlas Bruun, vil stå for flere træningspas onsdag aftener.

I juni og juli er planen at der skæres ned på træningsaktiviteterne, så der kun trænes mandag formiddage og onsdag aftener, - så klubbens mange medlemmer kan komme på græs og få lidt sol på kinderne.

Klubbens træningstider kan findes på vores hjemmeside og alle interesserede kan kigge forbi og træne gratis med frem til oktober, - så kig endelig forbi.  

Ved sæsonafslutningen 24

Senior A-vindere - Ragner og Michael

Ved sæsonafslutningen 24

Senior B-vindere - Hemming og Janus

Ved sæsonafslutningen 24

60+vindere - Leif og Marianne

Ved sæsonafslutningen 24

Vinder af tips-konkurrencen