30. dec 2020

Efterår 2020

Efterår 2020

Efter nedlukningen af sportsverdenen i foråret er BTK Grenå vendt tilbage her i efteråret med en voldsom sult efter komme tilbage til bordtennisbordene.

Klubben har deltaget med fem turneringshold og ganske uvirkeligt har de fire højest rangerede sikret sig oprykningsberettigede pladser, hvilket betyder at klubben efter jul vil være repræsenteret i Jyllandsserien, serie 1, serie 2, serie 4 og serie 5. De fire oprykkerhold fik en samlet score på 21 sejre,  6 uafgjorte og kun 3 nederlag. Jyllandsserien er sidste skridt inden 3. division og man kan roligt sige at klubbens dygtige spillere har fået sat Grenå på landkortet rent bordtennismæssigt.

Spillerne på vore stærkeste hold er bestemt ikke kommet sovende til de flotte resultater, - der trænes flittigt under ledelse af Frank Jensen. Frank har et godt øje til vore unge spillere og har som hovedprioritet at videreudvikle dem, ved at øse af sin egen store bordtenniserfaring. I kampene i serie 1 er Frank også gået forrest og har vundet 20 ud af de 21 kampe han har spillet, - kun den tidligere Grenådreng Allan Boserup, der nu er bosiddende i Århus og spiller for Sisu/MBK, har fået skovlen under Frank. Nederlaget blev dog revancheret i returopgøret for nylig.

Frank har også taget initiativ til at der nu arrangeres fællestræning med spillere fra Rønde Bordtennisklub på udvalgte lørdage. Et tiltag begge klubber har stor gavn af. 

I ungdomsafdelingen er der også opnået fine resultater. Bedst er det gået i A-rækken under 12 år , hvor Villads Ibsen, Laurits Didriksen og Emil Rasmussen er blevet regionsmestre, - drengene har spillet 8 kampe og vundet dem alle .

I rækken for U21 hold hentedes en placering som nummer to efter Ribe. 

Medens seniorafdelingen og ungdommen er kommet godt gennem coronarestriktionerne og har kørt stort set normalt, har det set anderledes ud i 60+ og damemotion.

Mange 60+’ere har forståeligt nok meddelt at de er gået på stand by indtil coronasituationen er normaliseret, - kun et par enkelte har meldt sig ud og afdelingen har stadig omkring 30 medlemmer. Til træningerne kommer der normalt 10-12 stykker, hvilket er ganske fint under de gældende forhold.

Værre er det gået med den damemotionsafdeling, der startede op i januar og som lynhurtigt blev en succes med 15 medlemmer. Her har der været så stor frygt for coronasmitten at afdelingen i øjeblikket er nedlukket og ikke forventes at starte op igen før den nye sæson efter sommerferien.

Er der blandt læserne af denne artikel interesserede der kunne have lyst til at blive en del af BTK Grenå, så er man velkommen til at kigge forbi og få en snak om hvilke muligheder klubben kan tilbyde.

Kontaktpersoner og træningstider kan findes på klubbens hjemmeside.