11. dec 2019

Milde vinde blæser i dette efterår ind over BTK Grenås senior/60+ afdeling.

Milde vinde blæser i dette efterår ind over BTK Grenås senior/60+ afdeling.

Milde vinde blæser i dette efterår ind over BTK Grenås senior/60+ afdeling. Efter nogle sløje år har seniorafdelingen kunnet glæde sig over tilgang fra en halv snes nye medlemmer, - spændende fra rene motionister til de gamle førsteholdsspillere Lasse Ravnsbak Jensen og Per Hovgård.

I efteråret har klubben deltaget med et hold i serie 5 og et i serie 3. Trods svære betingelser, - holdet har måttet bruge otte forskellige batmænd i de seks holdkampe, - har man været i stand til at kæmpe sig til en oprykningsgivende andenplads i puljen og dermed hedder det serie  2 efter jul. Oprykningen kom i hus efter en forrygende 10-0 sejr over Sisu/Mbk. Ankermanden på holdet har været Emil Nielsen, - stadig juniorspiller, - han har spillet samtlige 18 singlekampe og hentet imponerende 14 sejre hjem i dem. Efter jul bliver holdet forstærket af den 18-årige grenådreng Leo Vedersø, der i efteråret har spillet for Galtens serie 1 mandskab , - ligesom man har været i kontakt med 21-årige Michael Carl, der som junior var blandt Danmarks bedste. Michael er nu gået i tænkeboks og vurderer hen over julen om han er klar til et comeback efter fire års fravær fra bordtennissporten.

Tres+ afdelingen vokser støt så der nu er tæt på tredive medlemmer , - heraf 10-12 nye fra efteråret.

Tilgangen i såvel senior som tres+ afdelingerne bevirker at BTK Grenå til anden halvdel af sæsonen efter nytår har tilmeldt to ekstra turneringshold, så man fremadrettet stiller med to hold i serie 5 , et i serie 4 og et i serie 2 , - hvilket betyder at man er oppe på ca. 20 turnerings/licensspillere.

Inden holdturneringen starter igen i uge 2 har Grenåspillerne mulighed for at pudse formen af i DGI-stævnet 5. januar. Stævnet afvikles i Grenå Idrætscenter.

På billedet ses fire af de spillere, der har spillet på oprykningsholdet i efteråret, - Mikael Pedersen,Henrik Sørensen,Emil Nielsen og Noah Langenkamp.