17. maj 2020

Fremgang i BTK Grenå

Fremgang i BTK Grenå

BTK Grenå’s seniorafdeling kan se tilbage på en fremragende forårssæson hvor fire ud af klubbens fem turneringshold satte sig på oprykningsgivende placeringer. Det nyoprykkede serie 2 mandskab sluttede som sikker etter i puljen via et enkelt nederlag og resten sejre og er dermed klar til serie 1 i kommende sæson. Holdet blev i løbet af vinteren forstærket af Henrik Ragner Sørensen,Frank Jensen og Leo Vedersø, - derudover var Emil Nielsen og Noah Langenkamp med til at sikre oprykningen. Se vedhæftede billede.

Andetholdet i serie 4 var aldeles suverænt og alle kampe blev vundet stort, - på holdet deltog Lasse Ravnsbæk Jensen, Per Hougaard, Nichlas Bruun,Alex Quist,Mikael Pedersen og Daniel Jørgensen.

De to oprykkere fra serie 5 bestod af Per Jørgensen,Jens Christian Andersen,Leif Sander, Søren William Johannesen, Bo Hansen, Torben Bach Sørensen, John Hougård  og Poul Elsborg.

Inden Coronavirussen greb forstyrrende ind i sportsverdenen nåede BTK Grenå at sende syv spillere til landsmesterskaberne i Vejen sidste weekend i februar, - seks ungdomsspillere og en enkelt senior. I ungdomsrækkerne blev der en guldmedalje til Emil Pedersen i Yngre Drenge C og ligeledes guld blev det i Junior Mixdouble til Emil Nielsen sammen med Mia Thomsen  Esbjerg Bordtennisklub. Endvidere hentede Emil Nielsen og Noah Langenkamp en sølvmedalje i double i Junior C.

Den enlige senior Leo Vedersø gjorde det fremragende og hentede 15 sejre i 16 kampe. Dette udløste en guldmedalje i holdturneringen og en sølvmedalje i Herre 2.

Medlemsmæssigt har man i BTK Grenå kunnet notere sig en forrygende fremgang i løbet af sæsonen.

I august stod man reelt med kun to medlemmer i seniorafdelingen, men sluttede her i foråret med hele 21. Tres + fordoblede sit medlemsantal fra 16 til 31 og den nystartede motionsdameafdeling, - der startede op i januar, nåede at få 12 indmeldelser inden Coronaen satte en stopper for aktiviteten. Også ungdom fik mange nye spillere efter jul og sammenlagt nåede medlemsantallet her sidst på sæsonen op på ca. 80.

I skrivende stund er det nu afklaret at man ikke kommer til at genoptage træningen inden sommerferien pga.af Coronarestriktioner, men allerede nu kigger man i BTK Grenå frem mod den kommende sæson, der tegner rigtig spændende. Den omtalte medlemsfremgang, sammenholdt med at tre nye stærke spillere, -  Knud Peter Knudsen med divisionserfaring, Christina Nielsen, der i indeværende sæson har repræsenteret Sisu/MBK i serie 2  herrer og Helsingørs 1. divisionsdamer og Tommy Andersen, har meldt sig klar til at forstærke truppen , bevirker at klubben har store forventninger til sæson 20/21.

BTK Grenå forventer til den kommende sæson at kunne tilmelde hold i serie 1, serie 2 (2 stk.), serie 4 og to serie 5 hold. Temmelig surrialistisk når man ser tilbage på efteråret 19, hvor man lige kunne skrabe to hold sammen, - et i serie 3 og et i serie 5.

Den store medlemsfremgang har endvidere bevirket at der er opstået et fremragende træningsmiljø og i klubben håber man på at dette kan tiltrække yderligere medlemmer til den nye sæson.