13. jan 2020

Seniortour 5/1 - 2020

Seniortour 5/1 - 2020

Søndag d. 5. januar blev der afviklet et bordtennisstævne med DGI som arrangør med assistance fra BTK Grenå. Der var 48 deltagere fordelt på klubberne BTK Grenå, Purhus, Randers, Auning, HØST, Ry, Sisu/MBK, Galten og Auning. Flest deltagere var der fra BTK Grenå, der stillede med hele 21 mand.

Turneringen blev afviklet i fem rækker: Senior A og B, 50+, 60+, 70+ og 60+ motion.

Hjemmeholdet tog godt for sig af retterne idet Nichlas Bruun vandt senior B, Per Stefanek var vinder af motionsrækken og Torben Bach Sørensen vandt B-finalen i 70+.

Andre fine resultater af de lokale blev leveret af Steen "BSA" Andersen, der blev toer i motionsrækken, Per Jørgensen toer i B-finalen 70+ og Poul Elsborg toer i B-finalen i 60+.

Efter de mange kampe var afviklet samledes deltagerne til præmieoverrækkelse og hyggelig fællesspisning.

Mange af de lokale deltagere går en spændende tid i møde, - idet holdturneringens anden halvdel nu starter op og kører frem til udgangen af marts. Klubben deltager her med tre serie 5 hold og har yderligere et hold med i serie 4 og et i serie 2. Disse fem hold står rigtig godt rustet, idet medlemstilgangen har været kæmpestor hen over efteråret og klubben råder nu over 40-45 spillere i senior/60+ afdelingen mod ca. 20 ved sæsonstart i august.

Af andet interessant nyt fra BTK Grenå kan det oplyses at man nu har søsat et nyt projekt: "Motionsbordtennis for damer". Dette tiltag kører tirsdag aftener i Idrætscenterets multisal og ved  opstarten tirsdag d. 7. januar kunne man med tilfredshed konstatere at hele syv forventningsfulde damemotionister var mødt. Yderligere om dette tiltag kan læses på BTK Grenås hjemmeside.