07. apr 2019

Veteranmesterskaber afviklet i BTK Grenå

I efteråret 2017 hoppede BTK Grenå med på en landsdækkende kampagne fra DGI der skulle få en masse atleter i den modne alder , - +60) , til at komme i gang med/genoptage bordtennisspillet. Både på landsplan og i Grenå har projektet været en kæmpe succes og nu mødes 18 gamle kæmper i alderen 63-82 år to gange om ugen til træning.

De to seneste torsdage har  man med stor tilslutning afviklet klubmesterskabet i single. Første torsdag blev brugt på indledende kampe og anden torsdag blev der så spillet finalekampe i A og B-slutspil. Efter mange spændende og jævnbyrdige kampe blev facit at Poul Elsborg blev klubmester i A-rækken efterfulgt af Torben Bach Sørensen og Frank Sørensen.  B-rækken blev vundet af Vagn Munk foran Henning Bagger og  Henning Knudsen.

I afdelingen har man både en "HYG"-fraktion, der primært .kommer for  motionen og samværets skyld og en "STYG"- fraktion , der også deltager i stævner og holdturneringer.

Man kan spørge hvorfor konceptet +60 for bordtennisspillere er blevet så stor en succes på kort tid og svaret kan være at bordtennis er let at spille, selvom man har lidt skavanker, belastninger eller skader fra tidligere i tilværelsen. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning i bordtennis, men man kan stadig få masser af sved på panden og konkurrere i hyggeligt fællesskab.
Selvom vintersæsonen nu går på hæld kan man stadig nå at kigge forbi BTK Grenå's  +60'ere, - der trænes helt frem til d. 6. juni i Grenå Idrætscenters multisal hver mandag og torsdag fra 10-12.

Bliver man så bidt af sporten og den hyggelige atmosfære og har lyst til at fortsætte kan det oplyses at træningen så starter op igen midt i august. Her arbejdes i øjeblikket på at skaffe yderligere træningstid lørdage så man kan efterkomme ønsket om træningstid til +60'ere, der stadig er på arbejdsmarkedet.
Man bliver ikke flået i BTK Grenå, - kontingent for et helt år er kr. 400 incl. gratis træningsbolde og mulighed for at låne bat.

Yderligere oplysninger om klubben kan findes på BTK Grenå's hjemmeside.