06. nov 2019

BTK Grenå til Nørreåstævne

BTK Grenå til Nørreåstævne

I weekenden 2.-3. november deltog BTK Grenå med fem ungdomsspillere i det store stævne Nørreå Cup afviklet i Bjerringbro.

Om lørdagen blev de to juniorer Emil Nielsen og Noah Langendahl sendt i kamp og Laurits Didriksen,Emil Pedersen og Alexander  Risager , - der alle spiller i rækken for Yngre Drenge (11-12 år), stødte til om søndagen.

Om lørdagen havde de to juniorer tilmeldt sig både c-rækken for juniorer og en seniorrække.

I juniorrækken nåede Emil helt til finalen, hvor det endte med et nederlag til Silas Ostermann fra Hirtshals. Trods to sejre og kun et enkelt nederlag gik Noah ikke videre fra indledende pulje.

I rækken Senior 4, - der blev spillet senere på dagen, ydede begge juniorer en fremragende indsats og begge nåede  kvartfinalen, - som blev endestationen, efter nederlag til spillere , der var ratet langt over de to Grenåtalenter.

 

Om søndagen stillede begge juniorer op i den meget stærkt besatte række Junior B, - her spillede Emil sig videre til ottendedelsfinalen, medens Noah ikke nåede videre fra indledende pulje.

Søndag eftermiddag stillede Emil til start i double med Mia Thomsen fra Esbjerg Bordtennisklub som makker. Parret spillede sig frem til semifinalen hvor det blev et knebent nederlag med 11-13 i femte og afgørende sæt.

Laurits Didriksen i Yngre Drenge B overraskede positivt og spillede sig helt frem til finalen, hvor det endte med nederlag på 1-3 mod Christian Steiner fra Viby, - men super godt gået af Laurits.

Emil Pedersen og  Alexander Risager stillede begge til start i Yngre Drenge D. Her nåede Emil semifinalen, mens Alexander efter 1 sejr og to nederlag ikke gik videre fra indledende pulje. 

Næste stævne for Grenåspillerne bliver BTK Grenås eget stævne AAT CUP, - der afvikles i Grenå Idrætscenter søndag d. 17. november.

En stor opfordring til alle sportsinteresserede om at kigge forbi denne dag, - der spilles fra kl. 9-18. Hjemmeklubben regner med at stille til start med 25-30 spillere fordelt på ungdom,senior og 60+.

På billedet ses fra venstre mod højre Laurits, Alexander, Emil P. og Emil N. Noah mangler på billedet.