09. okt 2023

Nyhedsbrev okt 23

Nyhedsbrev okt 23

Nyhedsbrev oktober 23.

 

Endelig har efteråret meldt sin ankomst og vi kan glæde os til mange hyggelige timer sammen omkring bordene i Grenå Idrætscenter.

 

Sæt straks X i kalenderen ved lørdag d. 2. december  hvor klubben, på tværs af alle de ”voksne” afdelinger, afholder julefrokost. Programmet for dagen bliver doubleturnering kl. 10-12:30 efterfulgt af en lækker julemenu kl. 13 i et velegnet lokale i GIC.

Indbydelse udsendes når vi nærmer os denne store begivenhed.

 

Damemotionsafdelingen starter sæsonen op tirsdag d. 24. oktober. Der har været nogen usikkerhed omkring hvilken dag træningstiden har skullet ligge, men det bliver tirsdage kl. 18:30-20 i Multisalen. I skrivende stund har 7 damemotionister givet håndslag på at de nu er klar til at starte op. Gerda,Jannie,Lis,Mariann og Maria er gamle kendinge, medens Gitte og Heidi er nye.

 

Tres+ afdelingen kører ufortrødent videre i sædvanlig gode gænge med træning mandag og torsdag formiddage i Multien. I øjeblikket ligger fremmødet på omkring 20 pr. træningspas. Efter Åbent Hus arrangementet har vi fået tilgang af hele 6 nye damer.Afdelingen deltager i den nye holdturnering for 60+ med et enkelt hold i B-rækken (P1,P2 og 2xKim).

 

Seniorafdelingen deltager med 3 hold i vinterens holdturnering. Serie 2 består i øjeblikket af Henrik, Leo, Simon og Nichlas. Andetholder spiller med i serie 3 (Janus,Nils, Kim E.,Tommy og Mikael). Et enkelt hold har vi også med i serie 5 bestående af Jens Chr.,Michael the Beast, Kim N.,P1 og P2.

Jeg vedhæfter lige en oversigt over holdenes hjemmekampe.

 

Her i efteråret afvikles der stævner vi plejer at deltage i:

  1. oktober ”HØST”
  2. nov. Grenå
  3. nov. ”RY”

Invitationerne til disse stævner kan ses på Bordtennisportalen under ”Stævnetilmelding”.

 

Vores eget stævne 19. nov. ”Sparekassen Djursland Cup” er nu skruet således sammen at der spilles double om formiddagen og singler om eftermiddagen. Som udgangspunkt bør det være et ”must” at vore egne medlemmer stiller op 19. nov, - så frem med kalenderen.

                                                                                                                   Går du med tanker om at anskaffe dig et nyt bat, så anbefaler vi at tage til Århus og besøge ”Bordtennisxperten”. Her vil du få professionel hjælp til at vælge det rigtige bat.

 

Bordtennis Danmark har lavet en artikel om vores klub og lagt den ind på deres hjemmeside. Vejledning til at finde artiklen:

  • Gå ind på Bordtennis Danmarks hjemmeside
  • Klik på de tre vandrette – i øverste højre hjørne af skærmen
  • Under ”spillere” vælg ”Veteran og 60+”
  • Vælg ”Læs mere” under Bat 60+
  • Under ”Nyheder” vælg ”se alle nyheder” og du vil finde artiklen om BTK Grenå ved 19. september.

 

Der er udsendt kontingentopkrævning til senior og 60+, - sidste rettige indbetaling var 5. oktober.

 

God sæson til alle.

Poul