07. apr 2019

Bordtennismestrene fundet i BTK Grenå

Lørdag d. 6. april blev Grenå Idrætscenters opvisningshal indtaget af spændte og forventningsfulde bordtennisspillere i alle aldre og masser afvelspillede kampe blev afviklet i tidsrummet 10-15. Formålet var at finde årets klubmestre og i år havde man som noget nyt valgt at inddelerækkerne/deltagerne efter spillestyrke og ikke efter alder som man tidligere har gjort.

Det bevirkede at man i år spillede i tre åbne rækker, - Åben 1 for klubbens stærkeste spillere, - her deltog to talentfulde juniorer og to seniorer ,- Åben 2 hvor resten af seniorafdelingen deltog sammen med fire ekstremt dygtige drenge i alderen 10-12 år. Resten af ungdomsafdelingen spillede i Åben 3. Traditionen tro blev der også spillet i to forældrerækker, - en for mødre og en for fædre til de deltagende ungdomsspillere. Facit af dagens anstrengelser blev at Leo Vedersø vandt Åben 1 foran Noah Langenkamp og Nichlas Bruun. I Åben 2 ryddede drengepuslingene podiet med Mathias Nielsen som vinder foran Villads Ibsen og Laurits Didriksen. Det kan oplyses at finalen mellem to af Jyllands absolut stærkeste puslingespillere blev vundet med 14-12 i femte og afgørende sæt !!! I Åben 3 blev resultatet at Bastian Sørensen vandt foran Emil Pedersen og Mathias Rasmussen.

Mødrerækken blev vundet af Sanne foran Henriette, - medens fædrenes rækkefølge blev Toni etter og Mikkel toer. I alt deltog 45-50 i årets mesterskaber. BTK Grenå gør opmærksom på at der, for at styrke ungdomsafdelingen yderligere, afvikles en bordtennisskole i sommerferien i uge 28, - se opslag i Grenå Idrætscenter. Denne henvender sig både til børn, der allerede dyrker bordtennis, men så sandelig også til andre der kunne have lyst til at prøve kræfter med dette fantastiske spil. Husk lige at bordtennis altså også er for piger !

Det kan endvidere oplyses at i øjeblikket arbejdes der på at få flere medlemmer i seniorafdelingen, - både gamle koryfæer og nye interesserede er særdeles velkomne i BTK Grenå. Træningstiderne fremgår af hjemmesiden.